Jokainen voi olla mukana keskustelussa.

Alfa on sarja tapaamisia, joissa pohditaan suuria kysymyksiä elämästä, uskosta ja Jumalasta.
Viime vuosi

Noin 30 000 seurakuntaa ja järjestöä järjestivät Alfoja, joihin osallistui yli 1,3 miljoonaa ihmistä.

Mikä on Alfa?

Alfa on paikallisille seurakunnille luotu työkalu, joka pohjautuu vieraanvaraisuuteen, jakamiseen ja avoimeen keskusteluun. Kaikki kristityt käyttävät samaa Alfan sisältöä ympäri maailman, mikä tarjoaa yhteisen ilmauksen julistamisesta, palvelemisesta sekä todistamisesta. Miljoonat ihmiset ovat kokeneet Alfan yli 100 maassa ja yli 100 kielellä ympäri maailman.

Miltä Alfan tapaaminen näyttää?

Vieraanvaraisuus

Oli kyseessä sitten tapaaminen kasvotusten aterian äärellä, tai virtuaalisesti kahvikupin kanssa, kaikki tapaamiset alkavat tutustumiseen, rentoutumiseen, sekä ystävyyssuhteiden muodostamiseen varatulla ajalla. Yhdessä ruokailu luo tilaa kokea yhteyttä muihin ja mahdollistaa elämän jakamisen syvemmällä tasolla.

Alustus

Alfan alustusten tarkoituksena on herättää keskustelua erilaisista taustoista tulevien ihmisten keskuudessa. Alustukset käsittelevät elämän ja uskon suuria kysymyksiä ja pureutuvat kristinuskon perusasioihin. Ne sisältävät sellaisia aiheita kuten ”Kuka Jeesus on?”, ”Miksi ja miten rukoillaan?” ja ”Miten Jumala ohjaa meitä?”

Keskustelu

Keskusteluissa on mahdollisuus vastata alustukseen, kuulla muiden näkemyksiä ja jakaa omia ajatuksia – kaikki rehellisessä, ystävällisessä ja avoimessa ilmapiirissä.

Oletko valmis Alfan järjestämiseen?

What I love about Alpha is that it’s not really a formula, it’s just community, around a table, with the gospel of Jesus and an openness to Holy Spirit.

John Mark Comer,
Pastor of Vision & Teaching, Bridgetown Church

I especially appreciate the ecumenical spirit of Alpha: there is no pressure on anybody to join a different denomination, but just to join Jesus.

Father Raniero Cantalamessa,
Preacher to the Papal Household

Mistä aloittaa?

Kun olet rekisteröitynyt, ohjaamme sinua luomaan tilan, jossa myös ne, jotka eivät yleensä tule kirkkoon, voivat luottavaisesti keskustella Jumalasta.

Tarjoamme sinulle työkalut ja koulutuksen, joilla tiimisi voi varustautua Alfan järjestämiseen sekä inspiroida seurakuntaa kutsumaan ystävänsä.

Pääset myös käyttämään Alfan videosarjoja ja oppaita keskustelun herättämiseen

Aloita tänään

Kaikki mitä tarvitset Alfan järjestämiseksi on saatavilla netissä ja ladattavissa ilmaiseksi, jotta jokainen voi olla mukana vaikuttamassa.

Tutki lisää

Löydä Alfa

Löydä Alfa läheltäsi

Löydä Alfa

Järjestä Alfa

Aloita Alfan järjestäminen

Järjestä Alfa

Esikatsele Alfan alustukset

Esikatsele videot

Esikatsele Alfan alustukset