Alfan järjestäminen

Olemme täällä auttaaksemme

Alfan järjestäminen on helppoa ja ilmaista. myAlpha-alustalta löydät Alfan oppimiskeskuksen, suunnittelutyökalun, materiaalit tiimin koulutusta varten ja videosarjat. myAlpha on ilmainen alusta, joka auttaa sinua Alfan järjestämisessä.

Oppimiskeskus

Alfan oppimiskeskus sisältää videoita ja artikkeleita, jotka auttavat sinua järjestämään oman Alfasi tehokkaasti. Videot ja artikkelit on jaettu oppimismoduuleihin, jotka kattavat Alfan järjestämisen parhaat käytännöt – näiden avulla et voi kuin menestyä.

Hallinta- ja suunnittelutyökalu

Hallinta- ja suunnittelutyökalun avulla voit suunnitella tiimikoulutuksen, Alfa-tapaamiset ja Alfa-viikonlopun. Voit myös kutsua tiimisi tälle digitaaliselle alustalle ja käyttää kaikkia Alfan mainosmateriaaleja. Voit myös julkaista Alfasi, jotta kurssisi on löydettävissä Alfan verkkosivuilta.

Tiimin koulutus

Kolme videomuodossa olevaa tiimikoulutusta käsittelee perusasiat, pienryhmät ja rukouspalvelun, jotta tiimisi on tehokkaasti koulutettu ja valmis eri tehtäviin.

Videomateriaali

Videomateriaaleissa on ladattavissa kaikki Alpha Film Series- ja Nuorten Alfa -videoalustukset. Alustusten lisäksi voit ladata keskusteluoppaita Alfa-tiimillesi ja vieraillesi.

Olemme luoneet materiaaleja auttamaan sinua joka askeleella.

Tutki lisää

Löydä Alfa

Löydä Alfa läheltäsi

Löydä Alfa

Tietoa Alfasta

Opi lisää Alfan tarinasta

Tietoa Alfasta

Alfan tarinat

Katso Alfa-tarinoita

Alfan tarinat