Tilan luominen uskosta puhumiselle voi olla haastavaa.

Nuorten Alfa on 9 viikkoa kestävä sarja tapaamisia, joiden avulla luodaan nuorille tilaa keskustella uskoon liittyvistä kysymyksistä vapaassa ilmapiirissä.

Some-maailman keskellä kasvavat nuoret kohtaavat elämän isoja kysymyksiä ennennäkemättömällä voimalla ja tiheydellä: kuka olen, miksi olen täällä ja onko ihmiskunnan olemassololle mitään suurempaa merkitystä?

Pystytkö sinä tukemaan nuoria heidän pohtiessa näitä kysymyksiä netissä ja kasvokkain tapahtuvien kohtaamisten yhteydessä? Pystytkö auttamaan heitä löytämään yhteyden ikätovereihinsa ja Jumalaan? Kenen puoleen nuoret kääntyvät kysymystensä kanssa? Mistä he etsivät toivoa? Voisitko sinä ja seurakuntasi luoda tilan, missä nuoret voivat löytää yhteyden Jeesukseen?

Alfan avulla voit luoda sarjan tapaamisia, jotka rakentuvat:

Yhteydestä

Tarjoamme ohjeita hauskojen ja mukaansatempaavien tapaamisten rakentamiseksi.

Rakenna yhteisöllisyyttä jokaiseen tapaamiseen.

Videoista

Kaikki 13 Nuorten Alfa -sarjan jaksoa on katsottavissa ilmaiseksi.

Jokaisessa jaksossa käsitellään tiettyä kristinuskoon liittyvää teemaa.

Keskusteluista

Perustuu testattuun periaatteseen.

Keskusteluopas auttaa sukeltamaan tapaamisen teemaan.

Yksinkertaisia ​​ideoita, jotka auttavat jokaista järjestämään kiinnostavia pienryhmäkeskusteluja.

Vuodesta 2017

Alfa on auttanut yli 35 000 järjestäjää ympäri maailmaa synnyttämään syvällisiä keskusteluja nuorten kanssa.

Haluatko järjestää Alfan?

Alfa tarjoaa raikkaan ja nopeatempoisen tutustumisen kristinuskoon, joka vangita nuoren ihmisen mielikuvituksen ja ohjata heidät Jeesuksen yhteyteen vievälle polulle.

Rachel Gardner,
Kumppanuuksista vastaava johtaja, Youthscape

Alfa on loistava konsepti, joka pystyy tukemaan kaiken ikäisten ja kaikista taustoista tulevien ihmisten hengellistä kasvua.

Joel A’Bell,
Revitalize Church

Miten pääsen alkuun?

Luo tili

Kun olet rekisteröitynyt verkossa, autamme sinua luomaan tilan, jossa seurakunnan ulkopuolella olevakin voi kokea Jumalasta keskustelmisen mielekkääksi.

Varusta tiimisi

Tarjoamme sinulle työkaluja ja perehdytyksen Alfan järjestämiseksi. Ne auttavat myös nuoriasi innostumaan Alfasta ja kutsumaan ystäviään tutustumaan Alfaan.

Valitse aloitusajankohta

Päätä alustava ajankohta Alfan aloittamiselle (päivämäärä on muutettavissa) ja luo oma Alfa sivustollemme. Tämän jälkeen saat pääsyn Nuorten Alfa -sarjaan ja sen keskusteluoppaaseen.


Sinä haluat tavoittaa nuoret ja me voimme auttaa siinä.

Tiedämme kokemuksesta, että nuorisotyöntekijät ovat työlleen omistautuneita ja haluavat palvella Jumalan seurakuntaa. Tiedämme, että he haluavat antaa nuorille mahdollisuuden keskustella elämän ja uskon suurista kysymyksistä. Haasteena on, että tilan luominen näille keskusteluille voi olla vaikeaa. Tilanne voi herättää työntekijässä kaikenlaisia ​​tunteita, joista riittämättömyyden tunne ei suinkaan ole harvinaisin.

Elämän suurten kysymysten keskustelun pitäisi olla yksinkertaista ja tuntua aidolta. Uskomme, että voimme tarjota tähän sopivan avun, sillä olemme tehneet Nuorten Alfa -sarjan ja sitä tukevat materiaalit. Kyseessä on vuorovaikutteinen, ilosanomaa sykkivä opetussarja, jonka tarkoitus on olla enemmän kuin tietynikäisille tehty opetussuunnitelma. Alfan tarkoitus on olla keino jatkuvasti puhutella nuoria ja innostaa heitä osallistumaan seurakunnan elämään.

Toimi näin: 1) luo tili, 2) ryhdy kasaamaan ja varustamaan tiimiä ja 3) päätä alustavasta aloitusajakohdasta Alfalle. Luotuasi käyttäjätilin myAlphaan saat pääsyn perehdytysmateriaaleihin, jotka opastavat sinua verkossa ja kasvotusten järjestettävän Alfan pitämiseen. Lisäksi saat pääsyn Nuorten Alfa -sarjaan ja keskusteluoppaisiin, jotka tukevat sinua yhteisissä keskusteluhetkissä.

Nuorten Alfa on hyvä konsepti sellaisten nuorten tavoittamiseksi, jotka eivät tyypillisesti osallistu seurakunnan toimintaan.

Rukoilemme, että työsi kautta nuorten sydämet avautuvat Jeesukselle ja he voivat oppia tuntemaan Jumalan rakastavana isänä.

Kaikki mitä tarvitset

Nuorten Alfa on saatavana verkossa ja ladattavissa ilmaiseksi, jotta jokainen saa olla mukana monen elämää muuttavassa prosessissa.