Tapa tuoda toivoa yli 10 miljoonalle vangille ympäri maailmaa

Alfa auttaa luomaan tilan, jossa vangit voivat esittää elämän suuria kysymyksiä ja tutustua kristinuskoon turvallisessa, rennossa ja ystävällisessä ympäristössä.

Alfoja järjestetään tällä hetkellä yli 900 vankilassa 46 maassa. Vuonna 2018 yli 53 000 ihmistä osallistui Alfaan vankilassa.

Mistä Alfa-tapaaminen rakentuu?

Vieraanvaraisuudesta

Oli kyseessä aloitus yhteisellä ruokailulla paikanpäällä tai kahvikupin äärellä alkava Online Alfa, kaikki tapaamiset alkavat kuulumisten vaihtamisella, rentoutumisella ja ystävyyssuhteiden rakentamisella. Yhdessä syöminen antaa ihmisille aikaa tutustua, vaihtaa kuulumisia ja syventää toinen toisensa tuntemista. Samaan tapaan lämmin kuppi hyvää juotavaa tekee mielelle hyvää ja auttaa rentoutumaan.

Alustuksesta

Alustukset (videoidut ja paikan päällä pidetttävät) on suunniteltu puhuttelemaan kaikkia ihmisiä ja innostamaan keskustelua. Ne käsittelevät elämän ja uskon suuria kysymyksiä ja avaavat kristinuskon keskeisiä teemoja, kuten ”Kuka Jeesus on?”, ”Miksi ja miten rukoilisin?” ja ”Kuinka Jumala johdattaa meitä?

Keskustelusta

Alustuksen jälkeen osallistujat jakavat vaikutelmiaan siitä, kuulevat muiden tuntemuksia ja esittää omia ajatuksiaan rehellisessä, ystävällisessä ja avoimessa ilmapiirissä.

”Vankila voi olla mahdollisuus muutokseen, ja Vankila Alfa on ollut monen monta kertaa kimmoke tälle muutosprosessille – Alfasta on löytynyt uusi tarkoitus ja suunta elämälle, ja usko. Kyseessä on todella merkittävä työ.”

Graham Tomlin,
Kensingtonin piispa, Iso-Britannia

Miten pääsen alkuun?

Kun olet rekisteröitynyt verkossa, autamme sinua luomaan tilan, jossa seurakunnan ulkopuolella olevakin voi kokea Jumalasta keskustelmisen mielekkääksi.

Tarjoamme sinulle työkaluja ja perehdytystä, joiden avulla tiimisi pystyy järjestämään Alfan.

Saat myös pääsyn Alfa-videosarjoihin ja keskusteluoppaisiin.

Lähde liikkeelle jo tänään

Kaikki Alfan järjestämiseen tarvittava on saatavilla ilmaiseksi myAlpha-alustalla. Näin jokaisella on mahdollisuus olla mukana muuttamassa ihmisten elämää.

Tutustu lisää

Etsi sopiva Alfa

Löydä Alfa läheltäsi

Etsi Alfa

Järjestä Alfa

Lähde liikkeelle Alfan järjestämisessä

Järjestä Alfa

Tutustu Alfan alustuksiin

Tutustu Alfa-jaksoihin

Tutustu Alfan alustuksiin