Oikeudelliset tiedot

© Alpha International

Alpha International on rekisteröity hyväntekeväisyysjärjestö Englannissa ja Walesissa (no. 1086179), Skotlannissa (no. SC042906), sekä yksityinen yhtiö rekisteröitynä Englannissa ja Walesissa (no. 4157379)

Rekisteröity toimisto sijaitsee osoitteessa HTB Brompton Road, London SW7 1JA


Tekijänoikeus

Alpha Internationalin johto kirjoittaa:

”Olemme aina olleet halukkaita antamaan Alfaa järjestäville yksilöille vapauden mukauttaa Alfan toteustapaa paikallisille sopiviin tarpeisiin, kunhan Alfan oleellisimmat osiot, luonne ja identiteetti säilyvät. Kokemus on kuitenkin osoittanut, että tämä on käsitetty väärin, ja yhtenäisyyden puuttuminen Alfoista on aiheuttanut merkittävää hämmennystä joissain tapauksissa. Nyt kun Alpha Internationalin resursseja ja julkaisuja käytetään kaikkialla maailmassa, meidän on valitettavasti täytynyt luoda tiukempi määrittely tekijänoikeuksista, jotta säilyttäisimme luottamuksen ja voisimme valvoa laatua. Luotamme siihen, että ymmärrätte.”

 1. Lukuunottamatta kirjoja (joissa kirjoittaja omistaa tekijänoikeudet), kaikki tekijänoikeudet Alpha Internationalin resursseista, mukaan lukien kirjoitettu materiaali, video- ja audiomateriaali, visuaalinen materiaali, grafiikat ja ohjelmistot, kuuluvat Alpha Internationalille. Alpha International tarjoaa laajan kirjon resursseja, kuten Alfa ja jälki-Alfa, The Marriage Course (Avioliittokurssi), The Pre-Marriage Course (Tahdon!-kurssi), The Parenting Children Course (Vanhempana lapselle -kurssi) and The Parenting Teenagers Course (Vanhempana teinille -kurssi).

 2. Alpha Internationalin resursseja ei saa missään olosuhteissa tai millään tavoin monistaa tai levittää, sähköisesti tai mekaanisesti (mukaan lukien valokopiointi, äänittäminen tai mikään muu tallennusmuoto) ilman kirjallista lupaa tekijänoikeuksien haltijalta tai hänen valtuuttamaltaan henkilöltä.

 3. Alpha Internationalin resurssien käyttö on sallittua ainoastaan Alpha Internationalin kurssien järjestämisen yhteydessä tai niiden markkinoinnissa. Alpha Internationalin resurssien jälleenmyynti tai rahan vastaanottaminen niitä vastaan muissa yhteyksissä on kielletty.

 4. Alpha International pyytää, että nimeä ’Alfa’ (tai Alpha) tai vastaavanlaista nimeä ei käytettäisi mistään kristillisestä kurssista. Tämä pyyntö on tehty jotta:

  • vältytään kahden saman nimisen kurssin aiheuttamalta sekaannukselta
  • varmistetaan Alfa-kurssien yhtenäisyys ja luotettavuus
  • säilytetään luottamus Alfan johtoon.
 5. Alpha International hyväksyy, että pienet mukautukset Alpha Internationalin kursseihin ovat joskus toivottuja. Nämä koskevat kuitenkin vain puheiden pituuksia ja kokoontumisien lukumäärää. Kurssien oleellinen luonne pitää säilyttää kaikissa tapauksissa.

Jos Alpha Internationalin kurssia on mukautettu, vastuuhenkilö:

 • saa järjestää kyseisen kurssin vain omassa kirkossaan tai seurakunnassaan
 • huolehtii, että vastaavanlaista kurssia ei järjestetä muualla
 • ei julkaise tai markkinoi kyseistä kurssia.

Tämä lausunto korvaa kaikki aikaisemmat lausunnot liittyen tekijänoikeuksiin, jotka koskevat kaikkia Alpha Internationalin resursseja.

Päivitetty helmikuussa 2020