Suunniteltu tukemaan pariskuntia, heidän panostaessaan suhteeseensa ja rakentaessaan vahvempaa avioliittoa.

Avioliittokurssit ovat 5 tai 7 viikon mittaisia kursseja. Ne luovat turvallisen tilan, jossa pariskunnat voivat keskustella elämän suurista kysymyksistä.

Mitä Avioliittokurssit ovat?

Avioliittokurssit ovat tarkoitettu kaikille pareille, jotka haluavat panostaa suhteeseensa.

Avioliittokurssi on 7 tapaamisen sarja, jonka tarkoituksena on rohkaista pariskuntia panostamaan suhteeseensa ja luomaan vahvempia avioliittoja.

Tahdon!-kurssi on 5 tapaamisen sarja, joka on suunnattu kihloissa oleville pariskunnille ja heille, jotka pohtivat avioon menemisen mahdollisuutta. Kurssin avulla pariskunnat voivat rakenta entistä vahvemmat perusteet yhteiselle tulevaisuudelleen.

Miltä se näyttää?

Vieraanvaraisuus

Jokainen istunto alkaa yhdessä syöden. Tämä antaa osallistujille mahdollisuuden rentoutua ja ystävystyä toisiin pariskuntiin ennen alustusta. Se auttaa myös luomaan treffimäistä tunnelmaa.

Alustus

Jaksot ovat pituudeltaan noin 45 minuuttia, ja ne ovat tauotettu keskustelua varten. Jokaisessa jaksossa käsittelee tiettyä aihetta elämänkokemusten, asiantuntijoiden tuomien näkemysten ja asiaankuuluvan opetuksen kautta.

Keskustelu

Pareille tulee aina tarjota tilaa yksityisille ja intiimeille keskusteluille. Se auttaa pariskuntia osallistumaan avoimesti ja rehellisesti jokaisen tapaamisen ajan.

Löydä kurssi läheltäsi

Avioliittokursseja järjestetään ympäri maailmaa. Etsi alta kurssi, joka järjestetään lähelläsi. Ilmoittautuminen on ilmaista, ilmoittautuminen ei velvoita mihinkään eikä perääsi soitella, jos päättää ensimmäisen tapaamisen jälkeen jättää kurssin väliin. Kurssit ovat tyypillisesti 5 tai 7 viikon mittaisia.